Czy ktoś wie coś o Bożym Narodzeniu 2024 z Home Depot, które również wycieknie ze spotkania menedżerów? Mam nadzieję na więcej form do nadmuchiwania, zwłaszcza gigantycznych.
Bruh….Złożyłem się jak tania talia kart do gry przy tanim stole w Vegas.Właśnie odebrałem renifera nr 2, lakier pasuje i linie głowy się zgadzają View attachment 797013
View attachment 797012
Mam znak Wesołych Świąt z kolekcji GE. Uwielbiam jego jasność i świetnie wygląda w nocy. W ciągu dnia, gdy jest po prostu biały, jest to wada. Chciałbym, żeby mogli go jakoś przyciemnić, żeby lepiej działał w ciągu dnia, ale w nocy jest fantastyczny.Zacząłem doceniać je coraz bardziej w miarę zbliżania się świąt. Te dekoracje z oświetleniem paskowym na Boże Narodzenie są znacznie łatwiejsze w utrzymaniu, przechowywaniu i montażu oraz demontażu. Wydajność świetlna jest fantastyczna w porównaniu do niewielkiej ilości energii, jaką zużywają. Świetnie znoszą świąteczną pogodę. To pierwszy typ dekoracji bożonarodzeniowych z oświetleniem linowym 3D, jakie widziałem w masowej produkcji. Prawie wszystko na Halloween i Boże Narodzenie było dwuwymiarowe.
Ustawienie tego gościa było bardzo proste. Zasadniczo 3 części. Dolny zespół nóg, zespół tułowia i zespół głowy oraz ramiona, które wpadają na miejsce. Bardzo prosty montaż i wszystko mieści się wewnątrz wnęki tułowia do przechowywania.
60 cali od góry do dołu, więc ma ładną wysokość i jest lekki. Łatwo go przenosić w całości. Świetnie wyglądają wewnątrz i na zewnątrz.
Jeśli używasz ich na zewnątrz, niektórzy ludzie prawdopodobnie powiedzą, że mają tendencję do rdzewienia wokół połączeń, ale jeśli po sezonie poświęcisz trochę czasu na lekkie poprawienie tych punktów farbą, wytrzymają przez jakiś czas.
Nie żeby mi był potrzebny kolejny znak Wesołych Świąt, ale dwa lokalne sklepy w pobliżu mnie go nie mają. Nigdy nie pojawił się w sklepie, a w Internecie jest oznaczony jako niedostępny. Dziwne, ponieważ wszystko inne jest dostępne lokalnie. Nawet znak Hohoho…Mam znak Wesołych Świąt z kolekcji GE. Uwielbiam jego jasność i świetnie wygląda w nocy. W ciągu dnia, gdy jest po prostu biały, jest to minus. Chciałbym, żeby mogli go jakoś przyciemnić, żeby lepiej działał w ciągu dnia, ale w nocy jest fantastyczny.
Wygląda niesamowicie, ale widzę zbyt dużo niewykorzystanej przestrzeni wzdłuż dachu na górnym poziomie.Są w zestawie 3 połączone ze sobą, nie pojedynczo. Jak to ująłeś, jedna linia/jedna wtyczka.
Tak, można je wieszać na oknach. Wewnątrz lub na zewnątrz na czystej szybie.
Są dostarczane z 3 haczykami z przyssawkami do użytku.
Nie widzę powodu, dla którego nie można ich wieszać na zewnątrz, są przeznaczone do użytku wewnątrz i na zewnątrz.
Ta okrągła rzecz, o której wspominasz, to płytka drukowana/sterownik LED.
Jeszcze nie ma Świętego Mikołaja.
![]()
Home Accents Holiday 10 in. Twinkling LED Ornaments (3-Pack) Y2 24LE11018 - The Home Depot
Add some color, fun and life to your home party or landscape by using this Home Accents Holiday Twinkling LED Ornaments.www.homedepot.com
![]()
Home Accents Holiday 10 in. Twinkling LED Snowmans (3-Pack) Y1 24LE11019 - The Home Depot
Accord your living space or backyard a holiday atmosphere this season with the addition of this excellent Home Accents Holiday Twinkling LED Snowmans.www.homedepot.com
Górne okno pokazuje zeszłoroczną wersję kokardki świateł LED zawieszonych od wewnątrz na zewnątrz. Oferują sporo światła. Nawet z folią okienną będą bardzo dobrze widoczne.
View attachment 796483
Zrobiłbym to tylko wtedy, gdy rzeczywiście zauważysz różnicę. Przestałem zapalać moją latarnię w zeszłym roku, ponieważ tak naprawdę nie wyróżniała się z reflektorem, który na niego skierowałem. Sprawiło to, że Święty Mikołaj wyglądał świetnie, ale światło latarni zbladło.View attachment 796529
Zamierzam uruchomić go od stóp do ręcznie ciętych końców, a nie najpierw od strony wtyczki. Mogę go wyłowić. Jeśli sprawy się skomplikują, zgadzam się, że ucieknę się do uruchomienia go na zewnątrz.
Podoba mi się wygląd choinki. Czy podszedłeś wystarczająco blisko, żeby zgadnąć, jak będzie się trzymać na wietrze? Myślę, że może dobrze wyglądać w ogrodzie obok mojego wysokiego Świętego Mikołaja. Cena wydaje się również rozsądna jak na Lowe's.Ta choinka jest interesująca, ponieważ dość łatwo się składa do przechowywania. Światła są częścią dekoracji.
View attachment 797121
View attachment 797124
View attachment 797122
Dokładnie to mówiłem mojej żonie. Rzuciła mi spojrzenie... Odszedłem 😏Wygląda niesamowicie, ale widzę za dużo niewykorzystanej przestrzeni wzdłuż dachu na górnym poziomie.
Byłem wysoko, więc nie mogłem dotknąć materiału. Zdecydowanie złapałby wiatr, więc może potrzebować pewnej ochrony przed nim.Podoba mi się wygląd drzewa. Czy podszedłeś wystarczająco blisko, aby zgadnąć, jak poradzi sobie z wiatrem? Myślę, że może dobrze wyglądać na podwórku obok mojego wysokiego Świętego Mikołaja. Cena wydaje się również rozsądna jak na Lowe's.