Halloween Forum banner
621 - 640 of 1,346 Posts
Osoba pytała o Bumbles i powiedziano jej, że model wystawowy był ostatnim, jaki mieli w magazynie w tym sklepie. Wygląda imponująco z przodu, ale niezbyt z tyłu. Żaden problem, ponieważ nikt nie będzie chciał widzieć jego tyłu.

Właśnie odebrałem renifera nr 2, lakier pasuje i linie głowy się zgadzają View attachment 797013
View attachment 797012
Bruh….Złożyłem się jak tania talia kart do gry przy tanim stole w Vegas.

Ja też się złożyłem i wróciłem po drugiego renifera. Mój jest trochę mniejszy, ale odrobinę jaśniejszy. Nie muszę się martwić o zarysowanie lakieru, ponieważ wszystko pasuje 🫣
Image

Image

Image

Po tym, jak nie mogłem wyjąć pudełka Bumble z szopy, pociąłem je na kawałki, wziąłem 2 wewnętrzne pudełka (sierść głowy i ciała) do domu. I zaczynam zbierać plastikowe pojemniki na resztę. Ale teraz mogę wejść do szopy.

Zacząłem je coraz bardziej doceniać w miarę zbliżania się świąt. Te dekoracje z oświetleniem paskowym na Boże Narodzenie są o wiele łatwiejsze w utrzymaniu, przechowywaniu i zakładaniu oraz zdejmowaniu. Wydajność świetlna jest fantastyczna w porównaniu do niewielkiej ilości energii, jaką zużywają. Świetnie znoszą świąteczną pogodę. To pierwszy typ dekoracji świątecznych z oświetleniem linowym 3D, jaki widziałem w masowej produkcji. Prawie wszystko na Halloween i Boże Narodzenie było dwuwymiarowe.
Ustawienie tego gościa było bardzo proste. Zasadniczo 3 części. Dolny zespół nóg, zespół tułowia i zespół głowy oraz ramiona, które wpadają na swoje miejsce. Bardzo prosty montaż i wszystko mieści się wewnątrz wnęki tułowia do przechowywania.
150 cm od góry do dołu, więc ma ładną wysokość i jest lekki. Łatwo go przenosić po złożeniu. Świetnie wyglądają wewnątrz i na zewnątrz.
Jeśli używasz ich na zewnątrz, niektórzy ludzie prawdopodobnie powiedzą, że mają tendencję do rdzewienia wokół połączeń, ale jeśli po sezonie poświęcisz trochę czasu na lekkie poprawienie tych punktów farbą, wytrzymają przez jakiś czas.

Zacząłem doceniać je coraz bardziej w miarę zbliżania się świąt. Te dekoracje z oświetleniem paskowym na Boże Narodzenie są znacznie łatwiejsze w utrzymaniu, przechowywaniu i montażu oraz demontażu. Wydajność świetlna jest fantastyczna w porównaniu do niewielkiej ilości energii, jaką zużywają. Świetnie znoszą świąteczną pogodę. To pierwszy typ dekoracji bożonarodzeniowych z oświetleniem linowym 3D, jakie widziałem w masowej produkcji. Prawie wszystko na Halloween i Boże Narodzenie było dwuwymiarowe.
Ustawienie tego gościa było bardzo proste. Zasadniczo 3 części. Dolny zespół nóg, zespół tułowia i zespół głowy oraz ramiona, które wpadają na miejsce. Bardzo prosty montaż i wszystko mieści się wewnątrz wnęki tułowia do przechowywania.
60 cali od góry do dołu, więc ma ładną wysokość i jest lekki. Łatwo go przenosić w całości. Świetnie wyglądają wewnątrz i na zewnątrz.
Jeśli używasz ich na zewnątrz, niektórzy ludzie prawdopodobnie powiedzą, że mają tendencję do rdzewienia wokół połączeń, ale jeśli po sezonie poświęcisz trochę czasu na lekkie poprawienie tych punktów farbą, wytrzymają przez jakiś czas.
Mam znak Wesołych Świąt z kolekcji GE. Uwielbiam jego jasność i świetnie wygląda w nocy. W ciągu dnia, gdy jest po prostu biały, jest to wada. Chciałbym, żeby mogli go jakoś przyciemnić, żeby lepiej działał w ciągu dnia, ale w nocy jest fantastyczny.

Image

Mam znak Wesołych Świąt z kolekcji GE. Uwielbiam jego jasność i świetnie wygląda w nocy. W ciągu dnia, gdy jest po prostu biały, jest to minus. Chciałbym, żeby mogli go jakoś przyciemnić, żeby lepiej działał w ciągu dnia, ale w nocy jest fantastyczny.
Nie żeby mi był potrzebny kolejny znak Wesołych Świąt, ale dwa lokalne sklepy w pobliżu mnie go nie mają. Nigdy nie pojawił się w sklepie, a w Internecie jest oznaczony jako niedostępny. Dziwne, ponieważ wszystko inne jest dostępne lokalnie. Nawet znak Hohoho…

Te, które mam, oferują naprawdę ładne efekty świetlne. Okrągły nad Mikołajem nie zmienia koloru, ale ma kilka cykli trybów. Można go ustawić na obracanie, miganie, statyczne lub pulsowanie włącz/wyłącz i jest dość dużych rozmiarów. Ten w oknie mam już 5 lat. Jest wielokolorowy i można go ustawić z różnymi odcieniami kolorów, może migać, pulsować lub być ustawiony jako statyczny. Bardzo lubię oba.

Czy GE ma efekty świetlne lub zmieniające kolor światła?

Oto zdjęcie, jak ten znak wygląda w ciągu dnia. Najlepsze zdjęcia tego typu znaków ze światłem linowym są robione w nocy.

Image

Są w zestawie 3 połączone ze sobą, nie pojedynczo. Jak to ująłeś, jedna linia/jedna wtyczka.
Tak, można je wieszać na oknach. Wewnątrz lub na zewnątrz na czystej szybie.
Są dostarczane z 3 haczykami z przyssawkami do użytku.
Nie widzę powodu, dla którego nie można ich wieszać na zewnątrz, są przeznaczone do użytku wewnątrz i na zewnątrz.
Ta okrągła rzecz, o której wspominasz, to płytka drukowana/sterownik LED.
Jeszcze nie ma Świętego Mikołaja.

Górne okno pokazuje zeszłoroczną wersję kokardki świateł LED zawieszonych od wewnątrz na zewnątrz. Oferują sporo światła. Nawet z folią okienną będą bardzo dobrze widoczne.

View attachment 796483
Wygląda niesamowicie, ale widzę zbyt dużo niewykorzystanej przestrzeni wzdłuż dachu na górnym poziomie.

View attachment 796529
Zamierzam uruchomić go od stóp do ręcznie ciętych końców, a nie najpierw od strony wtyczki. Mogę go wyłowić. Jeśli sprawy się skomplikują, zgadzam się, że ucieknę się do uruchomienia go na zewnątrz.
Zrobiłbym to tylko wtedy, gdy rzeczywiście zauważysz różnicę. Przestałem zapalać moją latarnię w zeszłym roku, ponieważ tak naprawdę nie wyróżniała się z reflektorem, który na niego skierowałem. Sprawiło to, że Święty Mikołaj wyglądał świetnie, ale światło latarni zbladło.

Ta choinka jest interesująca, ponieważ dość łatwo się składa do przechowywania. Światła są częścią dekoracji.

View attachment 797121
View attachment 797124
View attachment 797122
Podoba mi się wygląd choinki. Czy podszedłeś wystarczająco blisko, żeby zgadnąć, jak będzie się trzymać na wietrze? Myślę, że może dobrze wyglądać w ogrodzie obok mojego wysokiego Świętego Mikołaja. Cena wydaje się również rozsądna jak na Lowe's.

Podoba mi się wygląd drzewa. Czy podszedłeś wystarczająco blisko, aby zgadnąć, jak poradzi sobie z wiatrem? Myślę, że może dobrze wyglądać na podwórku obok mojego wysokiego Świętego Mikołaja. Cena wydaje się również rozsądna jak na Lowe's.
Byłem wysoko, więc nie mogłem dotknąć materiału. Zdecydowanie złapałby wiatr, więc może potrzebować pewnej ochrony przed nim.

Och, to interesujące. Nie widzę, czy jest przeznaczony do użytku na zewnątrz, czy nie. Zakładam, że nie, skoro nie pokazują go na zewnątrz. Chciałbym zobaczyć go w akcji w nocy. Jeśli jest przeznaczony do użytku na zewnątrz i wygląda fajnie, kupię go dla wysokiego Świętego Mikołaja, jeśli pojawi się w amerykańskich sklepach.

621 - 640 of 1,346 Posts