Halloween Forum banner
601 - 620 of 1,346 Posts
Są w zestawie 3 połączone ze sobą, a nie pojedynczo. Jak to ująłeś, jedna linia/jedna wtyczka.
Tak, można je wieszać na oknach. Wewnątrz lub na zewnątrz na czystej szybie.
Są dostarczane z 3 haczykami z przyssawkami do użytku.
Nie widzę powodu, dla którego nie można ich wieszać na zewnątrz, są przeznaczone do użytku wewnątrz i na zewnątrz.
Ta okrągła rzecz, o której wspominasz, to płytka drukowana/sterownik LED.
Jeszcze nie ma Świętego Mikołaja.

Górne okno pokazuje zeszłoroczną wersję muszki świateł LED zawieszonych od wewnątrz na zewnątrz. Dają sporo światła. Nawet z przyciemnioną szybą będą bardzo dobrze widoczne.

View attachment 796483
Bardzo dziękuję, zwłaszcza za wizualizację.

Czy ktoś widział te HD "1,5 m Piernikowy Mężczyzna Ozdoba świąteczna na zewnątrz Ciepła Biała LED"? Kosztowały 189,99 $ i są teraz w sprzedaży za 100,00 $. Kupiłem dwa, ponieważ w ogóle nie mam żadnych dekoracji Piernikowych Mężczyzn. Czy ktoś ma taką i może mi powiedzieć, czy są warte swojej ceny, czy powinienem je zwrócić? Nie podoba mi się oświetlenie i chciałbym, żeby po prostu obrysowali dekoracje światłami zamiast umieszczać je wszędzie.

W porządku….dzięki Jalcon9 wydaję trochę więcej ze swojego budżetu bożonarodzeniowego na modyfikowanie starego Świętego Mikołaja 🎅🏽.

Co powiesz Jalcon9, na około 12 stóp kabla do lampy?

Image

Zamówiłem gniazdo E26 i kabel do lampy ze spolaryzowanym końcem. Ponieważ w zeszłym roku oświetliłem mojego Świętego Mikołaja reflektorem, moc światła latarni zasilanej bateriami była żartem, więc naprawdę podoba mi się, jak wygląda ten mod. W ten sposób, gdy timer wyłączy mój reflektor, może to działać przez całą noc w sezonie.
Image

12 stóp przewodu do lampy powinno wystarczyć. Chodzi o to. Chcesz zrobić te dziury tak małe, jak to możliwe, przez niego i nie będziesz w stanie tego zrobić z tą męską wtyczką. Zapoznaj się z sp1 (przewód wampira). To zmienia grę. Myślę, że w zeszłym roku zużyłem około 150 stóp drutu sp1 i prawdopodobnie 30 żeńskich i 30 męskich wtyczek haha. W ten sposób możesz przeciągnąć przewód przez wszystko, co masz i nie zakładać wtyczki, dopóki nie przejdzie. Muszę cię ostrzec, że wywiercisz wiele dziur przez Świętego Mikołaja i absolutnie nie ma łatwego sposobu, aby przejść przez staw barkowy. W tym obszarze plastik jest w każdym kierunku. I naprawdę nie widać, przez co się wierci. W końcu przeszedłem przez ten obszar, jestem pewien, że ramię może być nieco słabsze, ale nadal jest wystarczająco dobre IMO. Zawsze możesz pójść łatwiejszą drogą i po prostu wyprowadzić przewód z dołu latarni i przykleić go do tyłu jego ramion i w dół pleców... ale starałem się uzyskać najczystszą możliwą instalację bez żadnego przewodu, aż wyjdzie z dołu jego stopy. Powodzenia, zdecydowanie sprawia, że rekwizyt jest o wiele lepszy IMO.

Image
Zamierzam uruchomić go od stóp do ręcznie ciętych końców, a nie najpierw od strony wtyczki. Mogę go wyłowić. Jeśli sprawy staną się zbyt skomplikowane, zgadzam się, że ucieknę się do uruchomienia go na zewnątrz.

Właśnie o tym myślałem, a na myśl przyszły mi myszy, które w zeszłym roku zjadły nadmuchiwanego bałwana. Całe to miłe, miękkie futro trzmiela, więc jutro jako pierwsze przyniosę do domu 2 wewnętrzne pudełka, które zawierają części futra, a także te miękkie ramiona.

601 - 620 of 1,346 Posts