Czy ktoś wie coś o Bożym Narodzeniu 2024 z Home Depot, które również wycieknie ze spotkania menedżerów? Mam nadzieję na więcej form do nadmuchiwania, zwłaszcza gigantycznych.
Bardzo dziękuję, zwłaszcza za wizualizację.Są w zestawie 3 połączone ze sobą, a nie pojedynczo. Jak to ująłeś, jedna linia/jedna wtyczka.
Tak, można je wieszać na oknach. Wewnątrz lub na zewnątrz na czystej szybie.
Są dostarczane z 3 haczykami z przyssawkami do użytku.
Nie widzę powodu, dla którego nie można ich wieszać na zewnątrz, są przeznaczone do użytku wewnątrz i na zewnątrz.
Ta okrągła rzecz, o której wspominasz, to płytka drukowana/sterownik LED.
Jeszcze nie ma Świętego Mikołaja.
![]()
Home Accents Holiday 10 in. Twinkling LED Ornaments (3-Pack) Y2 24LE11018 - The Home Depot
Add some color, fun and life to your home party or landscape by using this Home Accents Holiday Twinkling LED Ornaments.www.homedepot.com
![]()
Home Accents Holiday 10 in. Twinkling LED Snowmans (3-Pack) Y1 24LE11019 - The Home Depot
Accord your living space or backyard a holiday atmosphere this season with the addition of this excellent Home Accents Holiday Twinkling LED Snowmans.www.homedepot.com
Górne okno pokazuje zeszłoroczną wersję muszki świateł LED zawieszonych od wewnątrz na zewnątrz. Dają sporo światła. Nawet z przyciemnioną szybą będą bardzo dobrze widoczne.
View attachment 796483
Co powiesz na wycięcie dna latarni i po prostu umieszczenie w niej zasilanej bateriami płonącej świecy?Czy użyłeś z nim zwykłej podstawy gniazda e26?
Podoba mi się efekt płomienia. Wydajność światła wygląda dobrze.
Cóż, to byłoby z pewnością łatwiejsze haha. Chciałem po prostu elektryczne i nie chciałem się martwić o wymianę baterii przez cały sezon. Poza tym wątpię, żeby ta na baterie dawała zbliżone światło.A co z wycięciem dna latarni i po prostu umieszczeniem w niej świecy płomiennej na baterie?
Też toZimna pogoda nie jest przyjazna dla baterii
Albo gorąco 🥵 Tak, niektórzy z nas w grudniu wciąż mogą mieć kilka dni w latach 70. 🏝To też