Halloween Forum banner

2024 Boże Narodzenie Home Depot/Lowes/Spirit

2 reading
124K views 1.3K replies 60 participants last post by  phoenix1172  
#1 ·
Czy ktoś wie coś o Bożym Narodzeniu 2024 z Home Depot, które również wycieknie ze spotkania menedżerów? Mam nadzieję na więcej form do nadmuchiwania, zwłaszcza gigantycznych.

#2 ·
Czego wszyscy mają nadzieję lub przewidują na Boże Narodzenie 2024? Ja mam nadzieję na stosy ozdób, 7 stóp z powrotem na jeszcze jeden rok lub zastąpione przez stosy głów bałwana, 8-metrowego Świętego Mikołaja z powrotem, ale z 8-metrowym bałwanem lub 5- lub 4-stopowym elfem trzymającym latarnię, aby pasował do Świętego Mikołaja, 4-stopniowego animatronicznego renifera z powrotem, ale aby było świeżo, niech wygląda jak brązowy renifer z 2021/2022 roku. Jeśli chodzi o 4-stopniową formę renifera, przywróć ciemnobrązowy z 2020 roku lub jasnobrązowy z 2021 roku i przemaluj go na ciemnobrązowy. Błogie postacie, niedźwiedź jest świetny z dmuchawą, albo przywróć go przemalowanego z niebieską dmuchawą na jeszcze jeden rok, albo zachowaj postać, ale zmień formę, to samo z myszą, ale mysz byłaby świetna w kolorze czerwonym, ponieważ wyglądałaby świetnie obok myszy z 2022 roku. Bałwan wygląda świetnie, ale daj mu filiżankę gorącej czekolady i cylinder. Niedźwiedź polarny niech trzyma wieniec, może daj myszy i bałwanowi również wieniec, chociaż moim ulubionym jest zaplątany w światła, ponieważ świetnie pasuje do mojego wystroju, więc miejmy nadzieję, że te postacie zaplątane w światła. Święty Mikołaj jest moją ulubioną formą Świętego Mikołaja wszech czasów, niech schodzi kominem lub ciastkami i mlekiem lub skarpetą. Zastąp królika szopem, daj owczarkowi sweter, złotemu jeszcze jeden rok jako przemalowanie z zieloną dmuchawą zamiast czerwonej, a berneńskiemu załóż strój Świętego Mikołaja i wprowadź więcej ras, takich jak husky lub bernardyn lub wolę niemieckiego lub białego owczarka amerykańskiego, ponieważ mam samicę o imieniu Macy, która spędza cały dzień obserwując, jak dekoruję na zewnątrz, więc jej zaplątanie w światła byłoby niesamowite, może wprowadź elfa lub 2,5-stopowego renifera zamiast 4-stopowego, który wygląda jak panazjatycki 4-stopowy, ale jest dak 2,5, z saniami do tego.

#3 ·
Czy ktoś wie coś o Bożym Narodzeniu 2024 z Home Depot, co wycieknie również ze spotkania menedżerów? Mam nadzieję na więcej form do nadmuchiwania, zwłaszcza gigantycznych.
Do tej pory nic. Ponieważ spotkanie menedżerów HD odbędzie się za około miesiąc, jestem pewien, że pojawią się jakieś przecieki z tego spotkania. Ja również czekam, aby zobaczyć, co wymyślą, aby uzupełnić tego 8-metrowego Świętego Mikołaja z zeszłego roku.

#6 ·
To jest forum poświęcone Halloween, a nie ogólne forum świąteczne. Chociaż pojedynczy wątek omawiający towary bożonarodzeniowe jest w porządku (zwłaszcza gdy zbliżamy się do świąt), nie widzę powodu, aby na forum Halloween istniał wątek bożonarodzeniowy dla konkretnego sklepu, skoro na świecie jest mnóstwo forów o tematyce bożonarodzeniowej. Polecam udać się do nich, jeśli Halloween to nie Twoja bajka.

#10 ·
To jest forum Halloween, a nie forum ogólnych świąt. Chociaż pojedynczy wątek omawiający towary bożonarodzeniowe jest w porządku (szczególnie gdy zbliżamy się do świąt), nie widzę powodu, aby w forum Halloween istniał wątek bożonarodzeniowy specyficzny dla sklepu, skoro na świecie jest mnóstwo forów o tematyce bożonarodzeniowej. Polecam udać się do nich, jeśli Halloween nie jest dla ciebie.
Cieszę się, że ktoś jeszcze podziela moje odczucia. Nie mam nic przeciwko Bożemu Narodzeniu, uwielbiam Boże Narodzenie, ale dlaczego administracja na tym forum pozwala na tworzenie wątków o tematyce bożonarodzeniowej w wątku Halloween? Co powstrzymuje kogoś przed założeniem wątku bożonarodzeniowego Lowe's? Nie chciałem, żeby tak się stało, a do tytułu mojego wątku Home Depot dodano "Halloween", co, jak sądzę, mody zrobiły na złość, ponieważ wyraziłem swoją opinię w grupach na Facebooku. Szczerze mówiąc, fakt, że tutaj dozwolone są dwa wątki bożonarodzeniowe Home Depot, sprawia, że czuję, że to forum zostało przejęte przez grupy Home Depot na Facebooku i wolałbym, żeby ich wpływ pozostał na Facebooku.

#7 ·
Ok, nie wiem gdzie to zamieścić, ale oto pytanie, na które szukam odpowiedzi: szukam białej dekoracji świątecznej dla owczarka niemieckiego na zewnątrz, innej niż znak ogrodowy, bardziej w stylu lamety, formy dmuchanej lub żywicy. No cóż, Home Depot ma świąteczne husky w czerni i bieli. Co by było, gdybym pomalował czarne futro husky na biało? Lameta jest z aluminium, prawda? I można kupić farbę w sprayu, żeby to pokryć, prawda? Chciałem tylko sprawdzić, czy mogę to zrobić, zanim dokonam zakupu.

#8 ·
Ok, nie wiem gdzie to umieścić, ale oto pytanie, które mnie nurtuje: szukam białej dekoracji świątecznej dla owczarka niemieckiego na zewnątrz, innej niż znak na podwórku, coś bardziej w rodzaju lamety, formy dmuchanej lub żywicy. No cóż, Home Depot ma czarno-białe świąteczne husky. Co jeśli pomalowałbym czarne futro husky na biało? Lameta jest z aluminium, prawda? I można kupić farbę w sprayu, żeby to pokryć, prawda? Chciałem tylko sprawdzić, czy mogę, zanim dokonam zakupu.
Mogą Państwo zapytać o to w takich miejscach jak to:

Ponownie - głównym celem tego forum jest Halloween, a nie Boże Narodzenie. Chociaż mogą się pojawić pewne poboczne dyskusje na temat świąt Bożego Narodzenia w miarę zbliżania się święta, to nie jest miejsce do dyskusji o świętach Bożego Narodzenia mniej niż dwa miesiące po święcie, tak jak ja nie dyskutowałbym o Halloween na forum świątecznym o nazwie Count Darkus Evilius. Zadaj swoje pytanie na forum, które zamieściłem - chętnie dyskutują o świętach Bożego Narodzenia przez cały rok. To nie jest to miejsce.

#14 ·
Nie wiem jak inni, ale dopóki świąteczne rzeczy nie przenikają do wątków Halloween, zdałem sobie sprawę, że po zakupie nowego laptopa pod koniec zeszłego roku mogę używać kółka myszy i przewijać rzeczy, które mnie nie interesują. ;)
To. I rozumiem, że jestem internetowym koniem, który pije z forumowego koryta kogoś innego, ale moim zdaniem dekoracje/przygotowania na Halloween i Boże Narodzenie idą w parze. Kiedy Jack Skellington nosił zarówno kostium na Halloween, jak i strój Świętego Mikołaja w Miasteczku Halloween, święta zostały na zawsze połączone.

Wiem, że to tylko film, ale filmy są współczesnymi gawędziarzami i pomagają kształtować naszą kulturę i społeczeństwo (słusznie lub niesłusznie).

Osobiście nie mam nic przeciwko postom świątecznym, o ile autor wnosi również wkład w treść Halloween. Tylko moje 2 centy. 🍺

#17 ·
Cieszę się, że ktoś jeszcze podziela moje odczucia. Nic nie mam przeciwko Bożemu Narodzeniu, uwielbiam Boże Narodzenie, ale dlaczego administracja na tym forum pozwala na tworzenie wątków o tematyce bożonarodzeniowej w wątku o Halloween? Co powstrzymuje kogoś przed założeniem wątku o Bożym Narodzeniu w Lowe's? Nie chciałem, żeby tak się stało, a do mojego wątku o Home Depot dodano do tytułu "Halloween", co, jak sądzę, moderatorzy zrobili na złość, ponieważ wyraziłem swoją opinię w grupach na Facebooku. Szczerze mówiąc, fakt, że tutaj dozwolone są dwa wątki o Bożym Narodzeniu w Home Depot, sprawia, że czuję, że to forum zostało przejęte przez grupy Home Depot na Facebooku i wolałbym, żeby ich wpływ pozostał na Facebooku.

W 2023 roku mój wątek Distortions został przeniesiony do podtematu. Prowadziliśmy świetną dyskusję na temat nowych rekwizytów i BUM, dyskusja zniknęła. Nie zostaliśmy wcześniej poinformowani i nie otrzymaliśmy żadnej informacji, dopóki nie zapytaliśmy. Więc może administracja zrobiła to również na złość View attachment 788856
UWAGA MODA:

Przeniosłem posty świąteczne do osobnego wątku w naszej sekcji obserwacji sklepów. Byłoby wspaniale, gdyby osoby zainteresowane świątecznymi rzeczami z Lowes i HD zamieszczały tam posty, abym nie musiał ich usuwać z wątku o Halloween. :)

A pozwalamy na dyskusje świąteczne, ponieważ wiele osób używa dekoracji z tego święta w swoich halloweenowych ekspozycjach, a wiele osób dekoruje również na Boże Narodzenie. Jeśli ktoś nie lubi Bożego Narodzenia, mam nadzieję, że satysfakcjonujące będzie umieszczenie go w innym wątku, na który nie trzeba patrzeć.

~~~

Osobiście nie robię żadnych ruchów/zmian, aby komuś zrobić na złość. Bardzo mi przykro, jeśli zirytowałem kogoś jakimikolwiek ruchami/edycjami, które zostały wykonane! Jestem tutaj przede wszystkim po to, aby pomagać w utrzymaniu porządku i usuwaniu spamu, a żadna z edycji/moderacji, które zrobiłem, nie miała na celu żadnych innych uczuć niż pomoc całemu forum.

#23 ·
Jeśli mógłbyś wystawić to dla mnie na eBay lub mercari, byłbym wdzięczny. Potrzebuję 7, mam tylko dwa i próbuję zbudować drużynę saneczkową z 9. Lubię mieć drużynę saneczkową z 9 dla każdej odmiany i zrobiłem to z szarym i jasnobrązowym, teraz próbuję zrobić to z ciemnobrązowym, wyszło w 2020 roku, który był również rokiem covid, więc nie chodziłem do sklepów tak często, mam nadzieję, że ktoś go ma na sprzedaż lub zostanie ponownie wydany z Home Depot.

#25 ·
Dzięki, chciałbym to dostać, ale jestem w Cape Ann MA, co jest dość daleko od NJ, a także nie korzystam z mediów społecznościowych, dlatego jestem na forum. Wolę eBay, mercari, amazon, Wal-Mart lub, jeśli muszę, Craigslist. Jeśli ta osoba wystawiłaby to na eBay, byłoby wspaniale, ale jeszcze raz dziękuję za opublikowanie tego.

#27 ·
Wygląda na to, że ta osoba ma jednego, ale wow, chciałbym zobaczyć kogoś sprzedającego 9, chociaż nie sądzę, żeby się to wydarzyło
Rozumiesz, że zapłacisz sporą sumę na Ebay za te przedmioty, a koszty wysyłki będą nadmierne. Czy mogę ci coś zasugerować? Dlaczego nie poczekać, aż pojawi się świąteczny asortyment HD. Istnieje duża szansa, że HD przywróci renifery i przy odrobinie szczęścia może to być brązowa wersja, której szukasz. Koszt będzie prawdopodobnie o połowę mniejszy niż to, co zapłacisz na Ebay, nie wspominając o oszczędności na kosztach wysyłki. Możesz nawet rozważyć pomalowanie szarych wersji tych przedmiotów, jeśli to właśnie HD przywróci w tym roku. Będzie to ułamek tego, co możesz zapłacić za te przedmioty, jeśli kupisz je od EBay lub Mercari w tym momencie.

#29 ·
Tak, to się czasami zdarza w przypadku tych dwóch, które mam, u mnie nie odgadł środowiska i pogody. Czy zamierzasz go sprzedać? Jeśli tak, to za ile i czy mógłbyś skorzystać z eBay lub mercari? Jeśli nie, rozumiem, po prostu miałem nadzieję, że ktoś tutaj będzie miał jednego na sprzedaż, ale byłbym wdzięczny. Jestem kolekcjonerem form do nadmuchiwania i jest to jedna z moich ulubionych form. Kupiłbym go od ciebie, jeśli to jedyny problem. Nie obchodzi mnie, czy się świeci, czy nie, ponieważ i tak przerabiam je na światło od wewnątrz za pomocą przewodu do formy do nadmuchiwania i żarówki A19.

#31 ·
Czy ktoś z obecnych wybiera się na spotkanie menadżerów lub zna kogoś, kto mógłby dopilnować, żebyśmy zobaczyli lepsze zdjęcia i więcej świątecznych rzeczy? To byłoby miłe, zwłaszcza jeśli pojawi się nowy renifer. W zeszłym roku widziałem tylko berneńskiego psa pasterskiego i królika. Czy ktoś widział jakieś świąteczne formy dmuchane z Lowes, bo ja nie widziałem? Przy okazji, jeśli ktoś jest zainteresowany, jeśli wejdziecie na stronę Richards holiday shop na Facebooku, Mr Christmas będzie miał w tym roku nowe świąteczne i halloweenowe formy dmuchane.

#33 ·
Czy ktoś z obecnych wybiera się na spotkanie menadżerów lub zna kogoś, jakbyście mogli się upewnić, że zobaczymy lepsze zdjęcia i więcej rzeczy świątecznych, to byłoby miłe, zwłaszcza jeśli jest nowy renifer. W zeszłym roku widziałem tylko berneńskiego psa pasterskiego i królika. Czy ktoś widział jakieś świąteczne formy dmuchane z Lowes, ponieważ ja widziałem tylko Halloween? Nawiasem mówiąc, jeśli ktoś jest zainteresowany, jeśli wejdziecie na stronę Richards Holiday Shop na Facebooku, Mr Christmas będzie miał w tym roku nowe świąteczne i halloweenowe formy dmuchane.
Jest metoda w szaleństwie. Nie spodziewaj się, że zobaczysz wiele z bożonarodzeniowej oferty w tym momencie. Zdjęcia, które zobaczysz, będą niższej jakości i bardzo selektywne dla niektórych rekwizytów. Będzie się mocno przechylać w stronę Halloween. Ma to dać ogólne pojęcie o tym, co nadchodzi na Halloween. Jeśli chodzi o świątecznego renifera, spodziewam się, że będzie on ponownie dostępny w tym roku.

#35 ·
Tak, myślę, że chciałbym zobaczyć wszystkie nowe świąteczne elementy w tym roku, chociaż nie miałbym nic przeciwko 8-stopowemu Mikołajowi lub 7,5-stopowym ułożonym ozdobom dla renifera, byłoby interesujące zobaczyć, zamiast panazjatyckiego DAK o wadze 3 stóp, mógłby stać na kopcu śniegu, tak czy inaczej, jest ciemnobrązowy z wieńcem wokół szyi i uprzężami z dzwoneczkami, byłbym ciekaw, czy zrobią więcej form do dmuchania, które są muzyczne, inne niż dziadek do orzechów, a co z formą do dmuchania Jacka Frosta?