Wow, co za tytuł wątku. Myślę, że złapałem wszystkie sklepy "dollar store", w których ludzie robią zakupy (99Cents oficjalnie zbankrutowało w zeszłym roku, prawda?).
Daiso może być nową nazwą dla niektórych osób, to japoński sklep z dolarem. Większość z nich znajduje się w Kalifornii, Waszyngtonie i Teksasie, ale każdego roku otwiera się ich coraz więcej. Sway's Deals zrobił w zeszłym roku spacer po jednym
Pomyślałem, że byłoby miło, gdyby to znalazło się na radarze dla osób, które mogą mieszkać w pobliżu i nie wiedziały!
daisous.com
(Poza tym to szalone, że nie są franczyzą. Wszystko robi korporacja. Rozwinęli się bardzo w Korei Południowej, ale stało się to zbyt duże i trudne do zarządzania z Japonii, więc sprzedali cały koreański oddział.)
Halloween staje się w Japonii coraz bardziej popularne każdego roku, więc będzie ciekawie zobaczyć, jak rozwiną swoją ofertę detaliczną.
W każdym razie chciałem założyć wątek z powodu odrobiny schadenfreude. Moje najbliższe Party City staje się Dollar Tree. Teraz będę miał 4 sklepy w odległości 15 minut jazdy. Może w tym roku w końcu dostanę wystarczająco dużo plastikowych pająków 😜
Daiso może być nową nazwą dla niektórych osób, to japoński sklep z dolarem. Większość z nich znajduje się w Kalifornii, Waszyngtonie i Teksasie, ale każdego roku otwiera się ich coraz więcej. Sway's Deals zrobił w zeszłym roku spacer po jednym

Daiso Store Locator
Daiso is a retail chain, known for its vast array of unique and affordable products across various categories such as Japanese inspired household goods, stationery, food, beauty, and more. Daiso has become synonymous with accessible and innovative offerings. Discover Daiso!

Halloween staje się w Japonii coraz bardziej popularne każdego roku, więc będzie ciekawie zobaczyć, jak rozwiną swoją ofertę detaliczną.
W każdym razie chciałem założyć wątek z powodu odrobiny schadenfreude. Moje najbliższe Party City staje się Dollar Tree. Teraz będę miał 4 sklepy w odległości 15 minut jazdy. Może w tym roku w końcu dostanę wystarczająco dużo plastikowych pająków 😜