Halloween Forum banner
21 - 40 of 1,346 Posts
Discussion starter · #23 ·
Jeśli mógłbyś wystawić to dla mnie na eBay lub mercari, byłbym wdzięczny. Potrzebuję 7, mam tylko dwa i próbuję zbudować drużynę saneczkową z 9. Lubię mieć drużynę saneczkową z 9 dla każdej odmiany i zrobiłem to z szarym i jasnobrązowym, teraz próbuję zrobić to z ciemnobrązowym, wyszło w 2020 roku, który był również rokiem covid, więc nie chodziłem do sklepów tak często, mam nadzieję, że ktoś go ma na sprzedaż lub zostanie ponownie wydany z Home Depot.

Discussion starter · #25 ·
Dzięki, chciałbym to dostać, ale jestem w Cape Ann MA, co jest dość daleko od NJ, a także nie korzystam z mediów społecznościowych, dlatego jestem na forum. Wolę eBay, mercari, amazon, Wal-Mart lub, jeśli muszę, Craigslist. Jeśli ta osoba wystawiłaby to na eBay, byłoby wspaniale, ale jeszcze raz dziękuję za opublikowanie tego.

Wygląda na to, że ta osoba ma jednego, ale wow, chciałbym zobaczyć kogoś sprzedającego 9, chociaż nie sądzę, żeby się to wydarzyło
Rozumiesz, że zapłacisz sporą sumę na Ebay za te przedmioty, a koszty wysyłki będą nadmierne. Czy mogę ci coś zasugerować? Dlaczego nie poczekać, aż pojawi się świąteczny asortyment HD. Istnieje duża szansa, że HD przywróci renifery i przy odrobinie szczęścia może to być brązowa wersja, której szukasz. Koszt będzie prawdopodobnie o połowę mniejszy niż to, co zapłacisz na Ebay, nie wspominając o oszczędności na kosztach wysyłki. Możesz nawet rozważyć pomalowanie szarych wersji tych przedmiotów, jeśli to właśnie HD przywróci w tym roku. Będzie to ułamek tego, co możesz zapłacić za te przedmioty, jeśli kupisz je od EBay lub Mercari w tym momencie.

Discussion starter · #29 ·
Tak, to się czasami zdarza w przypadku tych dwóch, które mam, u mnie nie odgadł środowiska i pogody. Czy zamierzasz go sprzedać? Jeśli tak, to za ile i czy mógłbyś skorzystać z eBay lub mercari? Jeśli nie, rozumiem, po prostu miałem nadzieję, że ktoś tutaj będzie miał jednego na sprzedaż, ale byłbym wdzięczny. Jestem kolekcjonerem form do nadmuchiwania i jest to jedna z moich ulubionych form. Kupiłbym go od ciebie, jeśli to jedyny problem. Nie obchodzi mnie, czy się świeci, czy nie, ponieważ i tak przerabiam je na światło od wewnątrz za pomocą przewodu do formy do nadmuchiwania i żarówki A19.

Discussion starter · #30 ·
Mam jednego z niego, ale nie byłem zachwycony tym, jak szybko czerwone części przestały wyglądać ładnie. Już w pierwszym roku, kiedy go wystawiłem, zaczął się łuszczyć. Wszystkie inne kolory się trzymały.
Tak, to się czasami zdarza w przypadku dwóch, które mam, dla mnie nie odgadł swojego środowiska i pogody. Czy będziesz go sprzedawać, jeśli tak, to za ile i czy mógłbyś zrobić eBay lub mercari, proszę. Jeśli nie, rozumiem, po prostu miałem nadzieję, że ktoś tutaj będzie miał jednego na sprzedaż, ale byłbym wdzięczny, jestem kolekcjonerem form do nadmuchiwania i jest on jedną z moich ulubionych form, kupiłbym go od ciebie, jeśli to jedyny problem, nie obchodzi mnie, czy się świeci, czy nie, ponieważ i tak przerabiam je na światło od wewnątrz za pomocą przewodu do formy do nadmuchiwania i żarówki A19, miałem zamiar odpowiedzieć na ten komentarz, przepraszam za ponowne opublikowanie, jeśli to zrobiłem

ZapiszUdostępnij
Odpowiedz

Discussion starter · #31 ·
Czy ktoś z obecnych wybiera się na spotkanie menadżerów lub zna kogoś, kto mógłby dopilnować, żebyśmy zobaczyli lepsze zdjęcia i więcej świątecznych rzeczy? To byłoby miłe, zwłaszcza jeśli pojawi się nowy renifer. W zeszłym roku widziałem tylko berneńskiego psa pasterskiego i królika. Czy ktoś widział jakieś świąteczne formy dmuchane z Lowes, bo ja nie widziałem? Przy okazji, jeśli ktoś jest zainteresowany, jeśli wejdziecie na stronę Richards holiday shop na Facebooku, Mr Christmas będzie miał w tym roku nowe świąteczne i halloweenowe formy dmuchane.

Czy ktoś z obecnych wybiera się na spotkanie menadżerów lub zna kogoś, jakbyście mogli się upewnić, że zobaczymy lepsze zdjęcia i więcej rzeczy świątecznych, to byłoby miłe, zwłaszcza jeśli jest nowy renifer. W zeszłym roku widziałem tylko berneńskiego psa pasterskiego i królika. Czy ktoś widział jakieś świąteczne formy dmuchane z Lowes, ponieważ ja widziałem tylko Halloween? Nawiasem mówiąc, jeśli ktoś jest zainteresowany, jeśli wejdziecie na stronę Richards Holiday Shop na Facebooku, Mr Christmas będzie miał w tym roku nowe świąteczne i halloweenowe formy dmuchane.
Jest metoda w szaleństwie. Nie spodziewaj się, że zobaczysz wiele z bożonarodzeniowej oferty w tym momencie. Zdjęcia, które zobaczysz, będą niższej jakości i bardzo selektywne dla niektórych rekwizytów. Będzie się mocno przechylać w stronę Halloween. Ma to dać ogólne pojęcie o tym, co nadchodzi na Halloween. Jeśli chodzi o świątecznego renifera, spodziewam się, że będzie on ponownie dostępny w tym roku.

Discussion starter · #35 ·
Tak, myślę, że chciałbym zobaczyć wszystkie nowe świąteczne elementy w tym roku, chociaż nie miałbym nic przeciwko 8-stopowemu Mikołajowi lub 7,5-stopowym ułożonym ozdobom dla renifera, byłoby interesujące zobaczyć, zamiast panazjatyckiego DAK o wadze 3 stóp, mógłby stać na kopcu śniegu, tak czy inaczej, jest ciemnobrązowy z wieńcem wokół szyi i uprzężami z dzwoneczkami, byłbym ciekaw, czy zrobią więcej form do dmuchania, które są muzyczne, inne niż dziadek do orzechów, a co z formą do dmuchania Jacka Frosta?

Dyskutowałem o niektórych ich świątecznych dekoracjach w zeszłym roku, zwłaszcza o reniferach. Ale ponieważ mam dużego dziadka do orzechów i Świętego Mikołaja z Sam's, to tak naprawdę nie pasowało do mojego wystroju. Uwielbiam jednak elfy. Wszyscy myślą, że są straszne, ale ja je uwielbiam.

21 - 40 of 1,346 Posts