Więc skoro wygląda na to, że Costco robi coś na Halloween, zakładam na ten temat wątek.
Bardzo podoba mi się nowa czaszka, ale waham się z zakupem, ponieważ ma taką samą pozę jak ta, którą sprzedawali w zeszłym roku, tylko z inną czaszką. Chciałbym, żeby w tym roku zrobili inną pozę ciała. Pewnie poczekam i zobaczę, czy uda mi się ją dostać w sklepie.Avalable now
View attachment 804211
Na pewno nie 359$? Tak pokazuje online.Wygląda na to, że ground breaker będzie kosztował 259 w sklepie, kiedy dotrze.
To było zdjęcie z Costco w Australii. Wymienione 399,99 $ jest w walucie australijskiej.Ktoś opublikował to na innym forum. To nie moje zdjęcie. Więc nie pytaj mnie o rachunek, który pokazuje 399 $.
View attachment 804236
Widzę cię!😁Hmm, jedna lub dwie z moich odpowiedzi wydają się nie pojawiać. Spróbuję jeszcze raz, dajcie znać, jeśli robię coś źle.
Ceny online w Costco zawsze zawierają koszty wysyłki. Jeśli użyjesz ich aplikacji i klikniesz przycisk magazynu na dole, możesz czasami znaleźć cenę w sklepie i informację, czy jest w magazynie. To funkcja, którą w końcu zaczęli wprowadzać kilka miesięcy temu, ale czasami jest bardzo zawodna.Nie jestem pewien, czy dochodzimy do 260. Zdjęcie, które zamieściłem, pochodzi z mojej strony Costco w USA i jest tam napisane 359,99 $
tu jest link
$260 to o wiele lepsza cena. Teraz muszę tylko obserwować aplikację. LMAO Uwielbiam to, że mój najbliższy sklep "w magazynie" to także twój sklep... ale to 3 godziny jazdy dla mnie 🤪
Gratulacje z udanych łowów! Czy możesz wyłączyć dźwięk, a może jest on w ogóle regulowany?Oto jest!
Daj jej noc na przemyślenie tego. Zmieni zdanie.Moja żona napisała do mnie SMS-a z Costco dzisiejszego popołudnia i zapytała, czy już to mam. Zwróćcie uwagę, że mam oryginalne Rattles bez cyfrowych oczu. Zastanawiałem się przez chwilę, zanim jej odpisałem.
Wymyśliłem: Tak, mam, ale ten, który mam, jest zepsuty, bo jego oczy się nie świecą.
Zaśmiała się i powiedziała, że zła odpowiedź. Dosłownie tego nie kupiła 🙁
Im więcej widzę rzeźby twarzy w tej wersji, tym bardziej ją uwielbiam.
View attachment 805031
Podoba mi się twój pomysł. 🤔Dodać różową kokardkę i kilka tych rzęs samochodowych do Rattles i powiedzieć Pani Rattles potrzebuje chłopaka 👉👈😘
Ci biedni Brytyjczycy zawsze oblizują sobie wargi. Mogą oglądać wszystkie wspaniałe rzeczy, które HD wypuszcza, ale nic z tego nie dociera do nich 🫣☹Wygląda na to, że w Costco w Australii pojawia się nowy rekwizyt żniwiarza. Zastanawiam się, czy dotrze do USA?
Wygląda na to, że jest to kanadyjska premiera.Widziałem to dzisiaj dla wszystkich fanów Disneya. Tylko online.
View attachment 805846