Halloween Forum banner

2025 Costco

7.7K views 71 replies 19 participants last post by  Daphne  
#1 ·
Więc skoro wygląda na to, że Costco robi coś na Halloween, zakładam na ten temat wątek.

#11 ·
Bardzo podoba mi się nowa czaszka, ale waham się z zakupem, ponieważ ma taką samą pozę jak ta, którą sprzedawali w zeszłym roku, tylko z inną czaszką. Chciałbym, żeby w tym roku zrobili inną pozę ciała. Pewnie poczekam i zobaczę, czy uda mi się ją dostać w sklepie.

Staram się w tym roku lepiej obchodzić Halloween. Wiem, że będą dwa lub trzy przedmioty z Home Depot, które będę chciał mieć w tym roku bardziej niż ten, na podstawie tego, co widziałem i niektórych plotek. Pudełko dla tego gościa też nie jest małe.

Niezależnie od tego, cieszę się, że Costco w tym roku całkowicie nie odwróciło się od Halloween, ponieważ taka była plotka.

#18 ·
Nie jestem pewien, czy dochodzimy do 260. Zdjęcie, które zamieściłem, pochodzi z mojej strony Costco w USA i jest tam napisane 359,99 $

tu jest link
Ceny online w Costco zawsze zawierają koszty wysyłki. Jeśli użyjesz ich aplikacji i klikniesz przycisk magazynu na dole, możesz czasami znaleźć cenę w sklepie i informację, czy jest w magazynie. To funkcja, którą w końcu zaczęli wprowadzać kilka miesięcy temu, ale czasami jest bardzo zawodna.

Zamieściłem wcześniej zrzut ekranu, ale był to jeden z postów, które wydawały się zniknąć, ale myślę, że moja ostatnia próba pozostała, ale dodam ją również tutaj na wszelki wypadek.
Image

#36 ·
Mam nadzieję, że ludzie, a nie spekulanci, mogli odebrać groundbreakera w mojej okolicy. Pod koniec zeszłego tygodnia każdy Costco w Utah pokazywał, że ma zapasy. Teraz jest dostępny tylko w jednym sklepie. Costco nie robi zbyt wiele świątecznych uzupełnień, ale może zrobią to w tym przypadku, ponieważ jest jeszcze wcześnie w sezonie i oczywiście jest na to popyt, zakładając, że spekulanci nie kupili większości z nich.

#38 ·
Moja żona napisała do mnie SMS-a z Costco dzisiejszego popołudnia i zapytała, czy już to mam. Zwróćcie uwagę, że mam oryginalne Rattles bez cyfrowych oczu. Zastanawiałem się przez chwilę, zanim jej odpisałem.
Wymyśliłem: Tak, mam, ale ten, który mam, jest zepsuty, bo jego oczy się nie świecą.
Zaśmiała się i powiedziała zła odpowiedź. Dosłownie tego nie kupiła 🙁
Uwielbiam rzeźbę twarzy w tej wersji, im więcej ją widzę.

#39 ·
Moja żona napisała do mnie SMS-a z Costco dzisiejszego popołudnia i zapytała, czy już to mam. Zwróćcie uwagę, że mam oryginalne Rattles bez cyfrowych oczu. Zastanawiałem się przez chwilę, zanim jej odpisałem.
Wymyśliłem: Tak, mam, ale ten, który mam, jest zepsuty, bo jego oczy się nie świecą.
Zaśmiała się i powiedziała, że zła odpowiedź. Dosłownie tego nie kupiła 🙁

Im więcej widzę rzeźby twarzy w tej wersji, tym bardziej ją uwielbiam.

View attachment 805031
Daj jej noc na przemyślenie tego. Zmieni zdanie.