Halloween Forum banner
  • Notice image

Hello Guest - Please always operate based on "buyer beware" and don't trust anyone you don't know when using these classifieds!

PLEASE READ THIS BEFORE USING THE FORUM

Animowany ogromny pająk

499 views 6 replies 4 participants last post by  Oak Lane Cemetery  
#1 ·
$450.00

Check price

NORTH PRINCE GEORGE, Virginia

Sprzedaję ulepszonego i animowanego Pająka Gargantuan z Home Depot. Kupiłem go nowego w 2021 roku i wydałem ponad 300 dolarów na dodatki do jego modyfikacji. Wzmocniłem nogi rurami PVC i wymieniłem każdy przegub na mocniejsze przeguby Spider Hill, które również ułatwiają mocowanie. Poprawiłem ogólny wygląd farby, oczy pomalowałem na błyszczącą czerń i dodałem włosy do ciała i nóg. Dodałem losową animację do pedipalpów i zastąpiłem dźwięk niestandardowym dźwiękiem zsynchronizowanym z animacją. Dołączam skrzynkę kontrolną, która wszystkim steruje, dwa 15-metrowe przewody i głośnik zewnętrzny. 450 $ gotówką, bez wymiany, tylko odbiór osobisty - Hopewell Virginia.

#4 ·
Przykro mi, że to odchodzi, ale rozumiem powód.
Tak, nikt poza mną nie wejdzie na dach, więc jedyną pomocą, jaką mogę uzyskać, jest to, że ktoś poda mi części i wrzuci z powrotem wszystko, co upuszczę. Zajmuje mi to około 3 godzin, żeby to ustawić i zanim skończę, jestem wykończony. Nawet z modami, które zrobiłem, aby montaż był łatwiejszy i szybszy, wciąż jest dużo zabezpieczania, pozowania i wiązania linek do nóg, żeby to tam ustabilizować. Gdybym miał lepsze miejsce na podwórku, po prostu bym to tam przeniósł, ale teraz prawie nie mam już miejsca. Czas zacząć pozbywać się rzeczy i trochę zmniejszyć. Planujemy, aby w tym roku chatka wiedźmy była centralnym punktem ekspozycji. Ona i pole dyni staną się jedną wielką sceną pośrodku podwórka.