Halloween Forum banner
61 - 80 of 181 Posts

Szybki przegląd ekskluzywnych produktów Michaels Lemax Spooky Town na ten rok. Kupiłem sklep wideo i salon gier. Czy coś kupiłeś?
Kupiłem skaczący diabelski młyn. Zostanie on dodany do mojej wioski klaunów wraz z pajęczyną terroru i karnawałem rzezi, których użyłem w zeszłym roku, a także figurkami klaunów Lemax i klaunami toony terrors, które mam.

Musiałem sprawdzić jeszcze raz zdjęcia z zeszłego roku, żeby zobaczyć, czy 20" LED Ghost Tabletop Décor by Ashland® | Michaels z ich linii "Haunted Forest" też kosztował tyle, i tak było, dlatego zrezygnowałem. Wyprzedały się na długo przed głębokimi obniżkami. Nie chcę się bawić w przemalowywanie, ale jeśli uda mi się je dostać za prawie połowę ceny, spróbuję jeszcze raz w tym roku.

Discussion starter · #63 ·
Iridescent Moon i Dead Regency są już dostępne na stronie internetowej do wysyłki do domu. Chociaż prawie wszystko pokazuje brak w magazynie w sklepach.

Użyj kodu JULY30OFF, aby uzyskać 30% zniżki na rzeczy, co szczerze mówiąc jest najlepszą ofertą, jaką dostaniemy przez długi czas.
I pamiętaj, że możesz zrobić shuffle nagród, zamawiając tylko rzeczy o wartości 30 $ co 24 godziny. Być może najpierw będziesz musiał utworzyć listę życzeń w programie Excel z nazwami przedmiotów, adresami URL i cenami, a następnie dodać kolejną kolumnę z cenami z kodem kuponu. I wybierz to, co jest tuż powyżej 30 $ (przed podatkiem i bez kosztów wysyłki. Darmowa wysyłka jest tylko przy 49 $).
Image

Shuffle nagród jest łatwiejszy przy zamówieniach BOPIS. Zakładam, że wszystko zostanie skonfigurowane w weekend. Pracownicy i kierownicy sklepów są bardzo mili, jeśli chcesz zamienić jeden ze swoich przedmiotów na inny na półce, jeśli malowanie nie jest tak ładne na tym, co zostało wybrane dla Ciebie.

Image

Image

Image

Image

Image

Nie jestem pewien, czy widziałem to coś już opublikowane, chyba że w filmie? Zdjęcie z linkiem do lampy zostało opublikowane, ale ludzie, one są TAKIE ładne na żywo! Prawie kupiłem jedną, ale mogę zrobić tylko tyle partii brownie, żeby przekupić mojego męża! 🤣😂😳 (i tak, kupiłem kilka mieszanek do brownie w drodze do domu, tylko mam nadzieję, że będą w piekarniku, zanim dowie się, że ktoś oszalał z naszą kartą kredytową albo zobaczy torby!)

Discussion starter · #68 · (Edited)
Zapomniałem wspomnieć, sprawdź cenę, która się nalicza. To, co dostałem, naliczało się z kanadyjską ceną w kasie samoobsługowej. Zapytałem osobę pracującą przy kasie, czy Georgia została oddana Kanadzie, a ona spojrzała na mnie, jakbym był szalony, ale naprawiła to.
Miałem również problemy z tym, że Michael's naliczał niewłaściwy podatek od sprzedaży dla danego obszaru. A także przy dokonywaniu zwrotu w innym miejscu, nie zwracając prawidłowego podatku od sprzedaży.

View attachment 806296
View attachment 806297
View attachment 806298
View attachment 806299
View attachment 806300
Nie jestem pewna, czy widziałam to wcześniej, chyba że w filmie? Zdjęcie z linkiem do lampy zostało opublikowane, ale ludzie, one są TAKIE ładne na żywo! Prawie kupiłam jedną, ale mogę zrobić tylko tyle partii brownie, żeby przekupić mojego męża! 🤣😂😳 (i tak, kupiłam kilka mieszanek do brownie w drodze do domu, tylko mam nadzieję, że będą w piekarniku, zanim dowie się, że ktoś oszalał z naszą kartą kredytową albo zobaczy torby!)
Uwielbiam te drzewa, czy zauważyłeś przypadkiem cenę na nich? Jeśli nie, to jestem pewna, że mogę się przemęczyć przez stronę internetową Michaels 😀

Love the trees did u happen to notice the price on those ? If not im sure i can struggle through michaels website 😀
Tak, zauważyłem, będziesz musiał usiąść. Kosztowały 99,99 $. 😳 Były naprawdę fajne, na pudełku wyglądały bardziej jak drzewa niż wierzba Joann, która teraz na mnie patrzy w rogu.
Image

Discussion starter · #71 ·
15 sierpnia wraz z 'Halloween Novelties'. Oba są ostatnią falą towarów.
Zastanawiałem się, o co chodzi z Halloween Novelties, ale zdałem sobie sprawę, że to muszą być ich rzeczy z centralnej alejki, takie jak rzeczy do scrapbookingu, świece i plastikowe szkielety/zwierzęta szkielety.
🥺 Naprawdę mam nadzieję, że przywrócą kozę
Image

Zrobiłem to, będziesz chciał usiąść. Kosztowały 99,99 $. 😳 Były jednak naprawdę fajne, na pudełku wyglądają bardziej jak drzewo niż wierzba Joann, która aktualnie na mnie spogląda w rogu.
View attachment 806334
Dzięki! Mam kilka drzew, ale bardzo podoba mi się sposób, w jaki to wygląda! Może będę musiał je zdobyć.

Kotwice, nie jestem nawet osobą od formowania z rozdmuchem i zajęło mi chwilę, żeby pomyśleć, jak mógłbym to przemycić do domu, kociak był tak uroczy.

Dzięki! Mam kilka drzew, ale naprawdę podoba mi się sposób, w jaki to wygląda! Może będę musiał je zdobyć.
Proszę bardzo. Jeśli go dostaniesz, zamieść zdjęcia. Na zdjęciu wygląda naprawdę fajnie.

61 - 80 of 181 Posts