Możliwy potencjał dla łuków, mają dwie warianty w wiosennej linii, które można pomalować na czarno lub na jakiś ciemny kolor. Może nawet wrócić z Rub 'n Buff złotym lub miedzianym?
Kupiłem skaczący diabelski młyn. Zostanie on dodany do mojej wioski klaunów wraz z pajęczyną terroru i karnawałem rzezi, których użyłem w zeszłym roku, a także figurkami klaunów Lemax i klaunami toony terrors, które mam.
Szybki przegląd ekskluzywnych produktów Michaels Lemax Spooky Town na ten rok. Kupiłem sklep wideo i salon gier. Czy coś kupiłeś?
15 sierpnia wraz z "Halloween Novelties". Oba są ostatnią falą towarów.Czy ktoś wie, kiedy pojawią się przedmioty z Alicji w Krainie Czarów?
Miałem również problemy z tym, że Michael's naliczał niewłaściwy podatek od sprzedaży dla danego obszaru. A także przy dokonywaniu zwrotu w innym miejscu, nie zwracając prawidłowego podatku od sprzedaży.Zapomniałem wspomnieć, sprawdź cenę, która się nalicza. To, co dostałem, naliczało się z kanadyjską ceną w kasie samoobsługowej. Zapytałem osobę pracującą przy kasie, czy Georgia została oddana Kanadzie, a ona spojrzała na mnie, jakbym był szalony, ale naprawiła to.
Uwielbiam te drzewa, czy zauważyłeś przypadkiem cenę na nich? Jeśli nie, to jestem pewna, że mogę się przemęczyć przez stronę internetową Michaels 😀View attachment 806296
View attachment 806297
View attachment 806298
View attachment 806299
View attachment 806300
Nie jestem pewna, czy widziałam to wcześniej, chyba że w filmie? Zdjęcie z linkiem do lampy zostało opublikowane, ale ludzie, one są TAKIE ładne na żywo! Prawie kupiłam jedną, ale mogę zrobić tylko tyle partii brownie, żeby przekupić mojego męża! 🤣😂😳 (i tak, kupiłam kilka mieszanek do brownie w drodze do domu, tylko mam nadzieję, że będą w piekarniku, zanim dowie się, że ktoś oszalał z naszą kartą kredytową albo zobaczy torby!)
Tak, zauważyłem, będziesz musiał usiąść. Kosztowały 99,99 $. 😳 Były naprawdę fajne, na pudełku wyglądały bardziej jak drzewa niż wierzba Joann, która teraz na mnie patrzy w rogu.Love the trees did u happen to notice the price on those ? If not im sure i can struggle through michaels website 😀
Zastanawiałem się, o co chodzi z Halloween Novelties, ale zdałem sobie sprawę, że to muszą być ich rzeczy z centralnej alejki, takie jak rzeczy do scrapbookingu, świece i plastikowe szkielety/zwierzęta szkielety.15 sierpnia wraz z 'Halloween Novelties'. Oba są ostatnią falą towarów.
Dzięki! Mam kilka drzew, ale bardzo podoba mi się sposób, w jaki to wygląda! Może będę musiał je zdobyć.Zrobiłem to, będziesz chciał usiąść. Kosztowały 99,99 $. 😳 Były jednak naprawdę fajne, na pudełku wyglądają bardziej jak drzewo niż wierzba Joann, która aktualnie na mnie spogląda w rogu.
View attachment 806334
Proszę bardzo. Jeśli go dostaniesz, zamieść zdjęcia. Na zdjęciu wygląda naprawdę fajnie.Dzięki! Mam kilka drzew, ale naprawdę podoba mi się sposób, w jaki to wygląda! Może będę musiał je zdobyć.
Czy ktoś widział tę lampę? Nmp
To jest online