Czy pojawiły się jakieś pogłoski na temat tego, co Lowes planuje na rok 2025?
Widzę to, ale to, co Mike i ja chcemy się dowiedzieć, to to, że oryginalny plakat sugerował, że nurek morski i kapitan morski wracają z nowymi funkcjami. Jeśli to prawda, jakie są te nowe funkcje? Te linki pochodzą z zeszłorocznych rekwizytów.
Ja też to tak zrozumiałem. Po prostu nie widzę, żeby którykolwiek z nich został wyprzedany w zeszłym roku, więc wątpię, żeby zrobili na nich jakiś upgrade i przywracają resztki zapasów plus trochę więcej, aby spełnić określoną ilość zapasów.Miał na myśli nowe zdjęcia funkcji. Rekwizyty Lowe'a zwykle mają zdjęcie stockowe z tekstem, który wymienia ich funkcje. Miał na myśli to, że są nowe zdjęcia tych zdjęć. Przynajmniej tak to zrozumiałem.
Jest wymieniony w ramach tego samego mechanizmu co Desmodus z Spirit i Pop Up Pumpkin z Party City.Wyciekła nazwa znaleziona na stronie Warunków i Zasad na stronie internetowej Tekky'ego: "7-FT Animated Keeper of Time™ (a.k.a. Rising Pop Up Time Keeper™)"
View attachment 802702
View attachment 802701
Zdjęcie tego, jak to wygląda
Lowes zamyka wszystkie swoje sklepy na Wielkanoc, ale biorąc pod uwagę źródło MSN, a nie stronę finansową, taką jak FT czy Wall Street Journal, oraz autora, który twierdzi, że jest jakimś konsultantem biznesowym i może faktycznie mieszkać w Afryce Południowej, czy to naprawdę prawda, czy też zamykają kilka sklepów, które są wysypiskami śmieci lub w obszarach podatnych na kradzieże sklepowe, jak każdy inny sprzedawca detaliczny w USA, niezależnie od tego, czy się do tego przyznają, czy nie?
To są FAŁSZYWE wiadomości!Lowes zamyka wszystkie swoje sklepy na Wielkanoc, ale biorąc pod uwagę źródło MSN, a nie stronę finansową, taką jak FT czy Wall Street Journal, oraz autorkę, która twierdzi, że jest jakąś konsultantką biznesową i może mieszkać w Afryce Południowej, czy to prawda, czy też zamykają kilka sklepów, które są wysypiskami lub znajdują się w obszarach podatnych na kradzieże sklepowe, jak każdy inny sprzedawca detaliczny w USA, niezależnie od tego, czy się do tego przyznają, czy nie?
Jest ona również autorką tak mocnych artykułów jak
9 najsłynniejszych koni w historii Ameryki
9 najrzadszych stworzeń leśnych ukrywających się w USA
9 stanów z największą liczbą bydła, które dominują w produkcji wołowiny w USA
Ceny Lowe's za ich sezonowe przedmioty są powodem, dla którego większość moich pieniędzy na dekoracje trafia do innych sklepów sprzedających przedmioty, które są znacznie tańsze i często mają lepszą jakość.W zeszłym roku myślałem, że ceny Lowe's są złe, ale nie przeszkadzało mi to zbytnio, biorąc pod uwagę, że udało mi się kupić takie rzeczy jak kapitan i nurek z 75% zniżką, ale w tym roku to po prostu śmieszne, 600 $ za kolekcjonera kości to czyste szaleństwo, zwłaszcza za rekwizyt w drugim roku. Ludzie twierdzą, że są taryfy, co może być bardzo prawdopodobne, ale biorąc pod uwagę, że Lowe's miało już kilka uzupełnień zapasów dla krakena i nurka, założę się, że te rekwizyty są już wyprodukowane i w USA, biorąc pod uwagę, że zwykle wypuszczają 80% swojej oferty online w czerwcu.
Tak, dostałeś 5 za tę samą cenę, ale nie ma możliwości porównania tych dwóch. Nagrobki Lowe's były niesamowite w zeszłym roku. Moim zdaniem warte swojej ceny.Ceny Lowe's za ich sezonowe przedmioty są powodem, dla którego większość moich pieniędzy na dekoracje trafia do innych sklepów sprzedających przedmioty, które są znacznie tańsze i często mają lepszą jakość.
Podobało mi się kilka nagrobków Lowe's w ciągu ostatnich dwóch sezonów, ale ostatecznie je zwróciłem. Udało mi się zdobyć pięć dobrej jakości nagrobków w Home Depot za taką samą cenę jak dwa z Lowe's. Jeśli ich ceny wzrosną jeszcze bardziej w tym roku, nie wróży to dobrze, jeśli chodzi o moje ponowne zakupy w tym roku.
Można je porównać w ten sposób, że Lowe's pobierałby dwa razy więcej lub więcej za tę samą jakość, co te sprzedawane w HD. Tak, obelisk był ładny, ale kosztował również 150 dolarów. Dla tych, którzy są gotowi to zapłacić, był to dobry zakup.Tak, dostałeś 5 w tej samej cenie, ale nie ma mowy, żeby porównać te dwa. Nagrobki Lowe's były niesamowite w zeszłym roku. Moim zdaniem warte swojej ceny.
Wygląda na PAC, zdecydowanie wygląda na coś, co by zrobili.Czy ktoś może mi udzielić ostatecznej odpowiedzi, kto stworzył panią doktor od dżumy. Słyszę różne rzeczy. To Gemmy! Nie, to nowa firma, ale nie możemy jeszcze powiedzieć, kto to jest. Nie wiem, co jest prawdą i czy ktoś wie. Proszę o pomoc.
Mam nadzieję, że faktycznie naprawili problemy z farbą i oświetleniem z zeszłego roku, skoro w tym roku pobierają za to więcej. Coś trwalszego niż czarny marker.Wszystko podrożało o 50 dolarów w porównaniu z zeszłym rokiem.