Halloween Forum banner
301 - 320 of 1,006 Posts
Widzę to, ale to, co Mike i ja chcemy się dowiedzieć, to to, że oryginalny plakat sugerował, że nurek morski i kapitan morski wracają z nowymi funkcjami. Jeśli to prawda, jakie są te nowe funkcje? Te linki pochodzą z zeszłorocznych rekwizytów.
Miał na myśli nowe zdjęcia funkcji. Rekwizyty Lowe'a zwykle mają zdjęcie stockowe z tekstem, który wymienia ich funkcje. Miał na myśli to, że są nowe zdjęcia tych zdjęć. Przynajmniej tak to zrozumiałem.
Ja też to tak zrozumiałem. Po prostu nie widzę, żeby którykolwiek z nich został wyprzedany w zeszłym roku, więc wątpię, żeby zrobili na nich jakiś upgrade i przywracają resztki zapasów plus trochę więcej, aby spełnić określoną ilość zapasów.

Czy ktoś jeszcze to widział? MSN.

Mam nadzieję, że to nie w pobliżu mnie. 🤞
Lowes zamyka wszystkie swoje sklepy na Wielkanoc, ale biorąc pod uwagę źródło MSN, a nie stronę finansową, taką jak FT czy Wall Street Journal, oraz autora, który twierdzi, że jest jakimś konsultantem biznesowym i może faktycznie mieszkać w Afryce Południowej, czy to naprawdę prawda, czy też zamykają kilka sklepów, które są wysypiskami śmieci lub w obszarach podatnych na kradzieże sklepowe, jak każdy inny sprzedawca detaliczny w USA, niezależnie od tego, czy się do tego przyznają, czy nie?

Jest ona również autorką tak mocnych artykułów jak

9 najsłynniejszych koni w historii Ameryki

9 najrzadszych leśnych stworzeń ukrywających się w USA

9 stanów z największą liczbą bydła, które dominują w produkcji wołowiny w USA

Lowes zamyka wszystkie swoje sklepy na Wielkanoc, ale biorąc pod uwagę źródło MSN, a nie stronę finansową, taką jak FT czy Wall Street Journal, oraz autorkę, która twierdzi, że jest jakąś konsultantką biznesową i może mieszkać w Afryce Południowej, czy to prawda, czy też zamykają kilka sklepów, które są wysypiskami lub znajdują się w obszarach podatnych na kradzieże sklepowe, jak każdy inny sprzedawca detaliczny w USA, niezależnie od tego, czy się do tego przyznają, czy nie?

Jest ona również autorką tak mocnych artykułów jak

9 najsłynniejszych koni w historii Ameryki

9 najrzadszych stworzeń leśnych ukrywających się w USA

9 stanów z największą liczbą bydła, które dominują w produkcji wołowiny w USA
To są FAŁSZYWE wiadomości!

Widzę, że Lowe's zamyka niektóre ze swoich mniejszych lub mniej rentownych sklepów. To po prostu dobry interes, a biorąc pod uwagę taryfy i inflację, widzę, że wiele firm w tej chwili tnie koszty. Wątpię, żeby to było w pobliżu mnie, ponieważ nie mieszkam na bardzo wiejskim obszarze, ale myślę, że czytałem o kilku w Północnej Karolinie, które zostały zamknięte.

Wszystkie sklepy Lowe's w Utah będą zamknięte w Niedzielę Wielkanocną. Uważam, że dotyczy to całej firmy. To nie są fałszywe wiadomości, ponieważ podobno jest to szósty rok z rzędu, kiedy to robią.

Następujące sklepy będą zamknięte na Wielkanoc, zgodnie z USA Today.

• Target
  • Costco
  • Lowe’s
  • T.J. Maxx
  • Marshall’s
  • HomeGoods
  • Macy’s
  • Nordstrom
  • Nordstrom Rack
  • JCPenney
  • Kohl’s
  • Belk
  • Burlington
  • Office Depot
  • Office Max

W zeszłym roku myślałem, że ceny Lowe's są złe, ale nie przeszkadzało mi to zbytnio, biorąc pod uwagę, że mogłem dostać takie rzeczy jak kapitan i nurek z 75% zniżką, ale w tym roku to po prostu śmieszne, 600 dolarów za bone collector to czyste szaleństwo, zwłaszcza za rekwizyt w drugim roku. Ludzie twierdzą, że cła, co może być prawdą, ale biorąc pod uwagę, że Lowe's miało już kilka uzupełnień zapasów dla krakena i nurka, założę się, że te rekwizyty są już wyprodukowane i w USA, biorąc pod uwagę, że zwykle wypuszczają 80% swojej oferty online w czerwcu.

W zeszłym roku myślałem, że ceny Lowe's są złe, ale nie przeszkadzało mi to zbytnio, biorąc pod uwagę, że udało mi się kupić takie rzeczy jak kapitan i nurek z 75% zniżką, ale w tym roku to po prostu śmieszne, 600 $ za kolekcjonera kości to czyste szaleństwo, zwłaszcza za rekwizyt w drugim roku. Ludzie twierdzą, że są taryfy, co może być bardzo prawdopodobne, ale biorąc pod uwagę, że Lowe's miało już kilka uzupełnień zapasów dla krakena i nurka, założę się, że te rekwizyty są już wyprodukowane i w USA, biorąc pod uwagę, że zwykle wypuszczają 80% swojej oferty online w czerwcu.
Ceny Lowe's za ich sezonowe przedmioty są powodem, dla którego większość moich pieniędzy na dekoracje trafia do innych sklepów sprzedających przedmioty, które są znacznie tańsze i często mają lepszą jakość.

Podobało mi się kilka nagrobków Lowe's w ciągu ostatnich dwóch sezonów, ale skończyłem je zwracać. Udało mi się kupić pięć dobrej jakości nagrobków w Home Depot za taką samą cenę jak dwa z Lowe's. Jeśli ich ceny wzrosną jeszcze bardziej w tym roku, nie będzie to dla mnie dobry znak, żebym znowu dużo kupował w tym roku.

Ceny Lowe's za ich sezonowe przedmioty są powodem, dla którego większość moich pieniędzy na dekoracje trafia do innych sklepów sprzedających przedmioty, które są znacznie tańsze i często mają lepszą jakość.

Podobało mi się kilka nagrobków Lowe's w ciągu ostatnich dwóch sezonów, ale ostatecznie je zwróciłem. Udało mi się zdobyć pięć dobrej jakości nagrobków w Home Depot za taką samą cenę jak dwa z Lowe's. Jeśli ich ceny wzrosną jeszcze bardziej w tym roku, nie wróży to dobrze, jeśli chodzi o moje ponowne zakupy w tym roku.
Tak, dostałeś 5 za tę samą cenę, ale nie ma możliwości porównania tych dwóch. Nagrobki Lowe's były niesamowite w zeszłym roku. Moim zdaniem warte swojej ceny.

Tak, dostałeś 5 w tej samej cenie, ale nie ma mowy, żeby porównać te dwa. Nagrobki Lowe's były niesamowite w zeszłym roku. Moim zdaniem warte swojej ceny.
Można je porównać w ten sposób, że Lowe's pobierałby dwa razy więcej lub więcej za tę samą jakość, co te sprzedawane w HD. Tak, obelisk był ładny, ale kosztował również 150 dolarów. Dla tych, którzy są gotowi to zapłacić, był to dobry zakup.

301 - 320 of 1,006 Posts