Halloween Forum banner
101 - 120 of 381 Posts
Nowe znaleziska na Halloween w HomeGoods!
Ciekawy zamek od samego początku! Widziałem go na stronie internetowej i nie czułem go, ale nie widziałem go wcześniej na zdjęciach nikogo. Jest bardziej interesujący niż myślałem. Mam nadzieję, że mój sklep go ma, może go potrzebuję ha ha! Zawsze bawi mnie to, jak niektórzy z nas absolutnie nie mogą znieść jakiegoś elementu, podczas gdy inna osoba dostaje szału i MUSI go mieć. I tak, jestem jednym z nienawidzących brokatu 🤣, chociaż muszę przyznać, że działa na tej wysokiej wiedźmie.

Reis, gdzie mieszkasz? Twoje sklepy zawsze mają MNÓSTWO!

Widziałem tego gościa na wszystkich stronach odsprzedaży, ale jeszcze nie w sklepach. Wiedziałem, że istnieje, ale nie chciałem płacić cen odsprzedawców, jeśli go nie widziałem osobiście. Wczoraj w końcu zobaczyłem tego gościa osobiście w HG. Po zobaczeniu go osobiście zdecydowałem, że go nie chcę. Po prostu coś w tej bańce mi przeszkadza. Wolałbym, żeby to była przezroczysta szklana żarówka, a nie zasilana bateriami. Nie podoba mi się też jego odcień zieleni. Owszem, można go przemalować, ale nie chcę wydawać tyle pieniędzy, żeby go przemalowywać.
Image

Kupiłem tego gościa. Pewnie trochę go bardziej ozdobię.
Image

Będzie pasował do tego popiersia Skelvisa, które dostałem w zeszłym roku. Mój już tak nie wygląda. Bardzo go bardziej ozdobiłem.
Image

Dostałem też materiałową wiedźmę, która jest idealna taka, jaka jest.

Żałuję, że nie zmieniliby swoich twarzy wiedźm. Niektóre z nich mają te same 2 lub 3 twarze, które mają od lat, a na Boże Narodzenie po prostu zakładają im spiczaste uszy, żeby zrobić elfy.

Image
Dyskutowałem o tym i próbowałem zdecydować, czy kupić, ponieważ jest online (nie mieszkam w pobliżu sklepu), czy ktoś widział go w sklepie? TJ Maxx podaje dość niejasne opisy i próbuję ustalić, czy to lekki plastik, czy ładniejsza żywica o dużej wadze? (mam nadzieję, że za prawie 40 dolarów to bardziej żywica) Uwielbiam dobrze ubranego szkieleta, więc zwrócił moją uwagę.

Z jakiego sklepu jest ta urocza mała para? Nie potrafię wytłumaczyć, dlaczego nienawidzę Frankie Bubblegum Blower i kocham tę dwójkę, ale tak jest.

View attachment 805133
Zastanawiałem się nad tym i próbowałem zdecydować, czy kupić, ponieważ jest online (nie mieszkam w pobliżu sklepu), czy ktoś widział go w sklepie? TJ Maxx podaje dość niejasne opisy i próbuję ustalić, czy to lekki plastik, czy ładniejsza żywica o dużej wadze? (mam nadzieję, że za prawie 40 dolarów to bardziej żywica) Uwielbiam dobrze ubranego szkieleta, więc zwrócił moją uwagę.
Bardzo zacny dżentelmen! Przejrzałem to, co opublikowałem i tego nie widziałem. Prawdopodobnie w ten weekend wymyślę kolejną fałszywą sprawę, żeby poszukać tego przeklętego zamku i też tego poszukam. Jest jeszcze jeden HomeGoods kilka miast dalej i jeśli to możliwe, też go odwiedzę. Trzymamy za nas kciuki!

Bardzo zacny dżentelmen! Przejrzałem to, co opublikowałem i tego nie widziałem. Prawdopodobnie w ten weekend wymyślę kolejną fałszywą sprawę, żeby poszukać tego przeklętego zamku i też będę na to uważać. Jest jeszcze jeden HomeGoods kilka miast dalej i też go odwiedzę, jeśli to możliwe. Trzymam za nas kciuki!
Dziękuję! Prawdopodobnie skończę z zamówieniem go w weekend, zawsze mogę go zwrócić, kiedy będę znowu w pobliżu sklepu, ale jeśli zobaczysz go osobiście, daj mi znać 😀

Daphne - Szukasz tego zamku? Jest na stronie internetowej TJ Maxx do wysyłki, jeśli jesteś zainteresowany.

View attachment 805153
To wszystko, ale chcę to zobaczyć osobiście, zanim się zdecyduję. Dziękuję za zamieszczenie linku.

Nasza lodówka się zepsuła, szczęście dla nas, więc poszliśmy je obejrzeć, a HomeGoods było blisko. Mój mąż nie był zachwycony, ale dostaje pizzę na kolację, więc znowu jest szczęśliwy. Żadnego szkieletowego lokaja ani zamku, ale widziałem zabójczy świecznik, którego chyba nigdzie nie widziałem.
Image

Image

Image

Image

Poprzednie zdjęcia pochodziły z połączenia TJ Maxx/HomeGoods. Właśnie odwiedziłem samodzielny TJ Maxx. Ten sklep rzadko ma wiele, ale znalazłem kilka przedmiotów. Zostawiłem męża w samochodzie, marzącego o swojej pizzy. Jest w porządku, opuściłem szyby.

Jestem pewien, że jest tu ktoś, kto wie o tym więcej niż ja, ale wierzę, że ten świecznik to duplikat jednego z kolekcji Catherine.

Jestem pewien, że jest tu ktoś, kto wie o tym więcej niż ja, ale wierzę, że ten świecznik jest duplikatem jednego z kolekcji Catherines.

Wygląda na wystarczająco podobny, aby na pewno był duplikatem. Nigdy wcześniej żadnego z nich nie widziałem.

Ciekawy zamek od samego początku! Widziałem go na stronie internetowej i nie byłem nim zachwycony, ale nie widziałem go wcześniej na zdjęciach nikogo. Jest bardziej interesujący niż myślałem. Mam nadzieję, że mój sklep go ma, może go potrzebuję ha ha! Zawsze bawi mnie to, jak niektórzy z nas absolutnie nie mogą znieść jakiegoś elementu, podczas gdy inna osoba dostaje szału i MUSI go mieć. I tak, jestem jednym z tych, którzy nienawidzą brokatu 🤣, chociaż muszę przyznać, że działa na tej wysokiej wiedźmie.

Reis, gdzie mieszkasz? Twoje sklepy zawsze mają TONY!
Hej Daphne! Jestem w AZ. Tak; znowu mieliśmy szczęście w tym roku. Nie widziałem, żeby mieli tak dużo na stanie, tak wcześnie. To całkiem fajne, wszystkie te fajne rzeczy, które widzimy, zwłaszcza rzeczy z kolekcji Katherine's Collection. Podobał mi się też ten zamek. Wpadł mi w oko w sekundę, gdy wszedłem lol! To działa na wiedźmę! Wygląda tak fajnie. Kupiłbym to i prawdopodobnie spryskał lakierem do włosów lub jakimś rodzajem powłoki, żeby się nie rozprzestrzeniało. Dzięki za spędzanie czasu ze mną! Doceniam wsparcie!

101 - 120 of 381 Posts