Halloween Forum banner
21 - 40 of 380 Posts
Sprawdzono dzisiaj. Wielkie poszukiwania fajnych domów na Halloween w Homegoods nie mogą się rozpocząć, jeśli ich nie ma, ha ha. Nie mieli nawet kubka do kawy na Halloween ani ręcznika. Właściwie nawet niczego pomarańczowo-czarnego. Rozmawiałem z 2 pracownikami, jeden wyglądał jak kierownik i powiedzieli, że w przyszłym miesiącu. UGH.... Próbowałem grzecznie negocjować ostatni dzień czerwca, ale najwyraźniej moje umiejętności negocjacyjne działają tylko na moje psy i to też niezbyt dobrze.

Michaels ma teraz więcej rzeczy, ale w żadnym wypadku w pełni zaopatrzonych. At Home było zajęte wystawianiem większej fajności...

Jeśli ktoś jest zainteresowany niezwykle drogą marką świec LED Luminara, Sierra ma kilka.

Sprawdziłem dzisiaj. Wielkie poszukiwania fajnych domów na Halloween w Homegoods nie mogą się rozpocząć, jeśli ich nie ma, ha ha. Nie mieli nawet kubka do kawy na Halloween ani ręcznika. W rzeczywistości nawet nic pomarańczowego i czarnego.
Sprawdziłem wczoraj w moim najbliższym HG/TJMaxx i mieli kilka świec takich jak ta i to było na tyle. Też tego nie kupiłem.
Image

Jeśli ktoś jest zainteresowany bardzo drogą marką świec LED Luminara, Sierra ma kilka.
Uwielbiam te świece. Widziałem też kilka w Marshalls i TJ Maxx online. Uważam, że ceny tutaj są niższe niż wtedy, gdy Luminara wystawia je na wyprzedaż na własnej stronie internetowej, a atmosfera, jaką dają migoczące światła, jest moim zdaniem bardzo miła.

View attachment 804164 widziane w marshalls online
Skończyło się na tym, że po prostu kupiłem ten stos dyni, miałem go w koszyku od około tygodnia i wahałem się (nie dlatego, że mi się nie podobał, ale martwiłem się o przechowywanie, ponieważ nie można go rozłożyć, a kończy mi się miejsce), ale napisano, że zostały tylko 3, więc pomyślałem, że teraz albo nigdy, zwłaszcza z darmową wysyłką. Uwielbiam te twarze i cena była naprawdę dobra IMO.

Discussion starter · #33 ·
O mój Boże, Marshalls, złapaliście mnie za serce. KOCHAM to, że on ma zamknięte oczy do spania
View attachment 803474

A takżę mają prześcieradła z duchami basenowymi aż do rozmiaru KING SIZE.
View attachment 803475

Jeeze, nawet nie cały tydzień, a TJX i Target wyciągnęli ode mnie prawie 200 dolarów.
O mój Boże, on jest słodziutki
Image

Przypomina mi to również ten klip z Simpsonów

OMFG, czy to rodzina Batmana/Bruce'a Wayne'a w operze?!
Image

A takżę obie strony w końcu mają dedykowaną stronę Halloween, więc nie musimy używać paska wyszukiwania

Discussion starter · #34 ·
Jedno zamówienie dotarło, więc świecący skelly jest trochę... mierny. Wiedziałem, że jest mały, ale jest tak malutki, że to krzesło na zdjęciach stockowych musi być dla dzieci.
Image

Ma niewidoczny zamek błyskawiczny po lewej stronie, gdzie wkłada się dwie baterie AA. A także tam, gdzie jest włącznik/wyłącznik. Nie ma timera. Powinni byli po prostu zrobić go bez niego i reklamować go jako mini poduszkę skelly, jako zestaw 'rodzic i dziecko', który można mieć.
Zatyczka do drzwi w kształcie czaszki jest również bardzo mała, ale szalenie ciężka (1,7 kg)
Image

Nie podobało mi się, że przechyla się na jedną stronę. Jakby stal nie ostygła wystarczająco szybko, więc stopiła się na zboczu. Górna część czaszki jest płaska z brandingiem. Zamierzam zwrócić ten egzemplarz do sklepu.

Uwielbiam formy do dmuchania z trio duchów, będę musiał tego poszukać, kiedy w przyszłym tygodniu będę w pobliżu sklepu.

W międzyczasie dostałem tę śmieszną poduszkę z duchem trzymającą latte z przyprawą dyniową. Jestem jedną z tych osób, które przesadzają ze wszystkim, co związane z dynią jesienią, w tym z moją kawą, więc od razu mi się spodobało.

Uwielbiam formy do dmuchania z potrójnym duchem, będę musiał tego poszukać, gdy w przyszłym tygodniu będę w pobliżu sklepu.

W międzyczasie dostałem tę śmieszną poduszkę z duchem trzymającą latte z przyprawą dyniową. Jestem jedną z tych osób, które przesadzają ze wszystkim, co związane z dynią jesienią, w tym z moją kawą, więc od razu mi się spodobało.

On jest uroczy!

21 - 40 of 380 Posts