Halloween Forum banner
301 - 320 of 321 Posts
At Home wykonało w tym roku świetną robotę, szczególnie podobała mi się ich kolekcja Midnight Shadows i kupiłam kilka rzeczy.

Mój jedyny problem polega na tym, że przedmioty z kolekcji nie wydają się pojawiać w tym samym czasie, więc musiałam składać wiele zamówień i próbować zdobyć 15% kupony na każde z nich, więc to było przedsięwzięcie 😊
Zgadzam się, zaimponowali mi, odkąd otworzyli sklep w pobliżu. Mają bardzo obszerną kolekcję i wybór każdego roku. Prawdopodobnie zarobili najwięcej pieniędzy po HD.

Kupiłam go z moim kuponem urodzinowym View attachment 808986
Co było w tym naprawdę interesujące, to fakt, że użyli przędzy lub tkaniny boucle jako mchu, a nie tradycyjnego prawdziwego mchu. Przędza nie rozpada się ani nie odpada, gdy się na nią patrzy. Bardzo dobrze się trzyma. Dodatkowo bardzo ładnie się układa. Zamierzam dodać trochę różnorodności w jego kolorze (brązowy i ciemniejszy zielony), ale to świetna wskazówka.

Wow, to takie kreatywne. Zastanawiam się, jak szybko wyblaknie pod wpływem promieniowania UV w porównaniu do klasycznego sztucznego mchu. Zastanawiam się też, czy łatwiej jest 'korygować kolor', ponieważ można użyć butelki z rozpylaczem ze sklepu za dolara z wrzącą wodą + zielonym barwnikiem poliestrowym, aby spryskać włókna z powrotem do życia.

Co o tym sądzisz? Myślałem o tym przez całe lato. Zauważyłem, że jest dostępny w kilku innych sklepach internetowych oprócz At Home.
Zabrałem dzisiaj jeden, ponieważ mój lokalny sklep w końcu otrzymał dostawę.
Myślę, że jest całkiem fajny. Szkoda, że nie zrobili go z napisem 'Smith', ale zamiast tego z jakimś niezrozumiałym tekstem, jak w grach wideo.
Ponieważ są 3 części, można z nim stworzyć wiele różnych kombinacji.

Tylko dwie główne części bez anioła.
Image

Odwróć jedną lub drugą
Image

Image

Rozdziel je wszystkie (środkowa część wygląda jak standardowy nagrobek, dolna część wygląda jak dobra platforma dla JoL)
Image

Samotny anioł
Image

Jak osobiście zamierzam go wyeksponować.
Przód:
Image

Jak wygląda tył (można by dodać więcej mchu sznurkowego):
Image

Punkt połączenia anioła
Image
Image

Dolna i środkowa część nie zatrzaskują się na miejscu, po prostu przylegają do siebie.

Cóż, teraz jest już wyprzedaż, ponieważ Boże Narodzenie jest już przygotowywane. Chłopcy z grzybami nigdy nie byli dostępni w mojej okolicy, sprawdzałem zapasy online co dwa dni i okresowo odwiedzałem sklepy.
Image

Poza tym te przedmioty również nigdy się nie pojawiły, ale teraz mają martwe linki
Image

Poza poduszką z pajęczyną, która nie została wyprodukowana z wiszącym pająkiem.

Wszystko inne udało mi się zdobyć z mojej listy 'życzeń'.
Jedna z moich lokalnych szkółek miała jednego z grzybowych panów. Ale kosztował 10 dolarów więcej niż w At Home. W połączeniu z małym pasującym trio z Menards (które ma słabe wykonanie z żywicy, nie kupiłem go)
Image

Myślę, że zobaczymy go w przyszłym roku u innych sprzedawców detalicznych, ponieważ nie jest to ekskluzywny projekt At Home na sprzedaż hurtową.

Zamówiłem
Image
tę po prawej stronie 18 sierpnia online. Co uważałem za szokujące. Zazwyczaj At Home nie wysyła delikatnych przedmiotów (przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia). Jestem w Kalifornii, daleko od jakichkolwiek sklepów At Home. Kiedy dotarło, nie było najlepiej zapakowane i byłem bardzo zaskoczony, że przetrwało podróż!

Dodałem trochę urozmaicenia do mchu. Mała zmiana, ale lepiej się sprzedaje. View attachment 810401
Przyglądałem się dziś wieczorem w sklepie nagrobkowi anioła i martwiłem się o środkową część, ponieważ nie przylega ona prawidłowo do dolnej części. Czy u ciebie też tak jest? Jeśli go kupię, będę musiał dodać po kilka śrub po obu stronach, aby nie zdmuchnęło go ciągle na wietrze.

Zamówiłem View attachment 810448 tę po prawej stronie 18 sierpnia online. Co uważałem za szokujące. Zazwyczaj At Home nie wysyła delikatnych przedmiotów (przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia). Jestem w Kalifornii, bardzo daleko od jakichkolwiek sklepów At Home. Kiedy dotarła, nie była najlepiej zapakowana i byłem bardzo zaskoczony, że przetrwała podróż!
Jestem trochę ciekawy, czy wysyłka jest powiązana z lokalizacją geograficzną. Czy możesz mi wyświadczyć przysługę i sprawdzić, czy są one dostępne do wysyłki do Ciebie i ile w sekcji ilości?

Zastanawiam się, czy wysyłka opiera się na zapasach w określonej liczbie sklepów. Zamiast przez magazyn.

Link, który zamieściłeś (Kansas / Wichita), przeniósł mnie na poniższą stronę, na której były 2 dostępne do wysyłki (tylko 2 są wyświetlane do dodania do koszyka), kiedy wpisałem najbliższy sklep (121 mil dalej), wyświetlił się ten sam
Image

Link, który podałeś (Kansas / Wichita), zaprowadził mnie do poniższej strony, na której pokazano 2 dostępne do wysyłki (tylko 2 pokazują się do dodania do koszyka), kiedy wpisałem najbliższy mi sklep (121 mil dalej), wyświetliło to samo View attachment 810478
Fascynujące, u mnie wczoraj wieczorem nie było nic dostępnego do wysyłki, ale 1 był dostępny w sklepie 92 mile dalej (ale najprawdopodobniej błędny stan magazynowy, w zeszłym roku miałem 5 anulowanych przedmiotów, gdy liczby były tak niskie).

301 - 320 of 321 Posts