Kto jest podekscytowany sklepem domowym w tym roku? Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, co pojawi się w 2025 roku, ponieważ w maju ubiegłego roku dostaliśmy zapowiedź. Myślisz, że powinienem znowu kupić?
Widziałem to ostatnio w sklepie. Wyglądało naprawdę fajnie. Ale kiedy próbowałem i słuchałem kwestii, głowa przestała się poruszać. To nie wzbudziło we mnie zaufania co do jego trwałości.Szkoda, że nie mają filmów ani więcej szczegółów o produktach.Loading…
www.athome.com
Zgadzam się, zaimponowali mi, odkąd otworzyli sklep w pobliżu. Mają bardzo obszerną kolekcję i wybór każdego roku. Prawdopodobnie zarobili najwięcej pieniędzy po HD.At Home wykonało w tym roku świetną robotę, szczególnie podobała mi się ich kolekcja Midnight Shadows i kupiłam kilka rzeczy.
Mój jedyny problem polega na tym, że przedmioty z kolekcji nie wydają się pojawiać w tym samym czasie, więc musiałam składać wiele zamówień i próbować zdobyć 15% kupony na każde z nich, więc to było przedsięwzięcie 😊
Co było w tym naprawdę interesujące, to fakt, że użyli przędzy lub tkaniny boucle jako mchu, a nie tradycyjnego prawdziwego mchu. Przędza nie rozpada się ani nie odpada, gdy się na nią patrzy. Bardzo dobrze się trzyma. Dodatkowo bardzo ładnie się układa. Zamierzam dodać trochę różnorodności w jego kolorze (brązowy i ciemniejszy zielony), ale to świetna wskazówka.Kupiłam go z moim kuponem urodzinowym View attachment 808986
Co o tym myślisz? Rozważałem/Rozważałam to przez całe lato. Zauważyłem/Zauważyłam, że jest dostępny również w kilku innych sklepach internetowych oprócz At Home.Kupiłem/Kupiłam z moim kuponem urodzinowym View attachment 808986
Kocham. Naprawdę. Nie jest idealny, ale to był egzemplarz wystawowy.Co o nim myślisz? Rozważałam go przez całe lato. Zauważyłam, że jest dostępny w kilku innych sklepach internetowych oprócz At Home.Kupiłam go z moim urodzinowym kuponem View attachment 808986
Jest super fajne, widziałem to tylko na twoim zdjęciu, ale jest słodkie!Kocham to. Naprawdę. Nie jest idealne, ale to była wystawa.
Zabrałem dzisiaj jeden, ponieważ mój lokalny sklep w końcu otrzymał dostawę.Co o tym sądzisz? Myślałem o tym przez całe lato. Zauważyłem, że jest dostępny w kilku innych sklepach internetowych oprócz At Home.
Przyglądałem się dziś wieczorem w sklepie nagrobkowi anioła i martwiłem się o środkową część, ponieważ nie przylega ona prawidłowo do dolnej części. Czy u ciebie też tak jest? Jeśli go kupię, będę musiał dodać po kilka śrub po obu stronach, aby nie zdmuchnęło go ciągle na wietrze.Dodałem trochę urozmaicenia do mchu. Mała zmiana, ale lepiej się sprzedaje. View attachment 810401
Jestem trochę ciekawy, czy wysyłka jest powiązana z lokalizacją geograficzną. Czy możesz mi wyświadczyć przysługę i sprawdzić, czy są one dostępne do wysyłki do Ciebie i ile w sekcji ilości?Zamówiłem View attachment 810448 tę po prawej stronie 18 sierpnia online. Co uważałem za szokujące. Zazwyczaj At Home nie wysyła delikatnych przedmiotów (przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia). Jestem w Kalifornii, bardzo daleko od jakichkolwiek sklepów At Home. Kiedy dotarła, nie była najlepiej zapakowana i byłem bardzo zaskoczony, że przetrwała podróż!
Fascynujące, u mnie wczoraj wieczorem nie było nic dostępnego do wysyłki, ale 1 był dostępny w sklepie 92 mile dalej (ale najprawdopodobniej błędny stan magazynowy, w zeszłym roku miałem 5 anulowanych przedmiotów, gdy liczby były tak niskie).Link, który podałeś (Kansas / Wichita), zaprowadził mnie do poniższej strony, na której pokazano 2 dostępne do wysyłki (tylko 2 pokazują się do dodania do koszyka), kiedy wpisałem najbliższy mi sklep (121 mil dalej), wyświetliło to samo View attachment 810478